Innehåll!!!!
Innehåll!!!!
Innehåll!!!!

11 frågor! :)

Hejsan!

Fina Pia har utmanat mig med 11 frågor som jag mer än gärna svarar på! :)

1. Snyggaste respektive fulaste bokomslaget du äger?

Oj, det snyggaste måste nog vara:


medans det fulaste nog är, hm... detta:2. Hur ser din morgonrutin ut en vanlig vardag?

Det börjar med att nån av mina föräldrar väcker mig och jag somnar om, vaknar sedan av att min mamma tjatar på mig och jag går äntligen upp (även om det är försent). Det fortsätter senare med att jag klär på mig, borstar håret (och fixar det om jag ska ha nåt speciellt som tofs eller så) och borstar tänderna. Sedan väntar frukosten nere på köksbordet och jag hinner knappt packa väskan innan vi ska åka. Sedan åker jag till skolan och är där ungefär 40 minuter innan vi börjar.

3. . Finns det något du brukade göra när du var yngre som du ser tillbaka på idag och tänker "vad i hela helvete tänkte jag med!?"

Hm, jag måste vara så tråkig och säga att jag faktiskt inte minns..

4. Vad åt du senast? And was it delicious?

Jag åt cheese ballz och choklad sist jag åt och ja, det var väldigt delicious! :)

5. Vad är dina planer för sommaren 2012?

Oj, vilken svår fråga. Självklart så ska jag läsa, det gör jag alltid extra mycket på somrarna. Annars så ska jag nog hänga med kompisar, spela golf och bara ha det allmänt gött! :)

6. Vad skulle du göra med en miljon kronor?

Först och främst skulle jag skänka hälften av det till barncancerfonden, sedan skulle jag nog åka utomlands, till England och USA, jag skulle nog också investera nytt till mitt rum som tapeter, och nya möbler. Jag skulle gärna ha en ny symaskin också, resten får bli sparpengar eller bokbeställningar! :)

7. Finns det någon bok som du känner att allllla har läst förutom du? Tänker du läsa den boken någon gång?

Japp, det finns det. Cirkeln. Nepp, jag har faktiskt inte läst den än och ja, det är katastrof, jag vet. Ja, jag tänker absolut läsa den någon gång, planen är innan sommaren! :)

8. När gjorde du senast något fruktansvärt pinsamt, och vad var det?

Oj, jag vet inte om det är fruktansvärt pinsamt för jag gör pinsamma saker minst varannan dag, men i lördags så körde jag och min konfagrupp "irlänsk julafton" (man har någon rakt i marken och sätter pannan mot och snurrar x antal varv och springer) och då blir jag alltid väldigt snurrig, så jag visste inte ens vilket håll jag skulle springa och ramlade REJÄLT kan man säga, haha.

9. Om du träffade någon som aldrig sett en film i hela sitt liv, vilken film skulle du då vilja visa den personen?

Men herregud vilken svår fråga! Jag skulle nog visa något som Nicholas Sparks har skrivit, typ The last song eller kanske Dear John, enbart för att det är så underbara filmer!

10. Vad ser du fram emot mest just nu?

Tiden då alla prov är över (alltså sommarlovet), skolavslutningen och nästa helg för då ska jag på musikal och sedan helgen efter det! :)

11. Om du fick spela en roll i en filmatisering av valfri bok, vilken bok skulle det då vara och vilken karaktär skulle du spela?

Antingen skulle jag vilja vara Anna i Anna and the french kiss för hon får ju umgås med St:Clair och vem vill inte det? Annars skulle jag vilja vara Ester i Det är så logiskt alla fattar utom du för då får man umgås med Johan och det verkar vara helt fantastiskt underbart! :)

Tack Pia för utmaningen och det var riktigt kluriga frågor du hade kommit på! 
Nu ska alltså jag utmana 11 nya och det blir: Lucy, Frida, Amelie, Clara, Felicia, Sanna, Bokgläntan, Anna, Bookmuppets, Emma och Anna.

Om ni redan har blivit utmanade så behöver ni inte svara, även om det skulle vara kul! :)

Era frågor är:

1. Vad brukar du äta till frukost?
2. Hur många böcker äger du?
3. Viker du hundöron?
4. Vad var det absolut bästa som hände dig 2011?
5. Har du några speciella rädslor/fobier?
6. Är du en nattuggla eller en morgonpigg människa?
7. Vilket är det bästa plagg av alla du äger?
8. Vilken är din absoluta favoritkaraktär i en film och varför?
9. Om du var tvungen att byta liv med Voldemort, Draco Malfoy eller Slingersvans, vilket skulle du välja?
10. Har du nån dold talang?
11. Heter det ostkrokar eller ostbågar?Eld

Hej!

Har sett på många fina bokbloggar idag att dom har fått Eld idag. Först blev jag lite avundsjuk men sen kom jag på att jag inte ens har läst cirkeln än.. Vad är det för fel på mig?! Jag ska försöka åtgärda det så snabbt det går, och även inskaffa eld tror jag. Lycklig läsning till er kära som fått den! :)


Böcker jag fått under dom senaste två veckorna :)

Dessa fem böcker plus ett förhandsexemplar på De utvalda: Monstrets dotter har dykt upp i mitt hus under de senaste två veckorna. Dom tre översta köpte jag på Ica för endast 10:- styck! Det tyckte jag att dom var värda^^ Kaninhjärta och Sjutton år och skitsnygg längtar jag verkligen efter att läsa och Monstrets dotter läser jag nu. Det är dock väldigt speciellt att läsa i A4:P


Långt tag sedan sist..

Hejsan! Jag skrev ju att jag var tillbaka på bloggen och sen videobloggade jag lite, efter det så har min verklighet varit lite fram och tillbaka i själen, dessutom har jag legat lite efter i skolan med prov och så. Imorgon har jag sista provet jag ligger efter i men sen är jag ikapp, dock har jag några (7 kanske?) saker kvar innan min skola tar ledigt från prov. Jag är lite ledsen över att bloggen har blivit bortprioriterad men ibland är verkligheten som den är. Nog om det, jag ska blogga när jag har tid men jag kommer nog inte tillbaka helt förens efter dessa 7 saker. Jag hör av mig till er. :)


Tror jag videobloggar lite mer, BOOKHAUL :)


Bookshelf tour, del 2 :)


Idag ägnar jag mig åt:

Att läsa så mycket jag någonsin kan i Fatta eld, den är så himla spännande!! Just det, kan också tipsa om en ny artist som jag upptäckte igår, detta album går varmt i mina hörlurar idag. :)


Tävlingar! :)

Pågår några awesome tävlingar, tänkte tipsa om dessa två:

Nelly har en tävling som avslutas imorgon, men om du har tur kanske du hinner vara med:) HÄR hittar du hennes tävling :)

Och HÄR  hittar ni en awsome tävling där man kan vinna ett paket med hemligt innehåll, dock bokrelaterad :)

Jag är med i båda och för att detta inlägg inte ska bli bildlöst så får ni en såndär lysande fin exempelbild^^.

Bookshelf tour, del 1


Ett sent reaköp :)


Denna fina bok hittade jag för endast 30 kronor inne på Ica Maxi, gissa om jag blev glad. Jag har ju redan läst den men nu har jag både ettan och tvåan på svenska, glädje^^.


Påsklov 2012

Hej!
Detta påsklov tänkte jag hinna med dessa tre böcker. Dom två understa är båda skolböcker (visst är det underbart?^^), så dom har jag redan börjat i, den översta började jag på igår kväll efter jag sett filmen. Jag ska också uppdatera vad jag läst och så under februari och mars, även vad jag har kvar att läsa och vad jag vill läsa sen. :)


Tänkte kika in :)

Hej! Tänkte kika in här och säga.. ja, antagligen kommer jag babbla om böcker. Men vad är väl en bokblogg utan babbel om böcker? :P

Jag har numer påsklov och jag tänker njuta av varenda sekund av det. Har dessutom läst ut Hungerspelen OCH sett filmen idag. Vet inte riktigt vad jag tycker om varken boken eller filmen, men det återkommer jag med.^^

Kan också säga att min bloggning kommer bli "normal" igen nu. Det har hänt lite saker i mitt liv som orsakade pausen, men nu är jag tillbaka! Ska skriva några recensioner och så också. Nu tror jag att jag har babblat klart, så hej so long! :)


RSS 2.0