Innehåll!!!!
Innehåll!!!!
Innehåll!!!!

Tack.

Tack fina, fina ni för era värmande kommentarer och fina meningar som ni skrivit. Ni är så fina allihopa!<3
 
Jag glömde också säga att jag självklart tackar alla er för den underbara bokbloggsvärlden men också alla förlag som skickat böcker till mig och varit så himla snälla mot mig. Tacktacktack ni alla!
 
Stor kärlek till er!
142356038191961582_w2ria3gm_c_large
(bild från we<3it)

Jag lägger av.

Hej kära läsare!
Detta inlägg blir antagligen det sista inlägget på denna blogg. Någonsin. Jag har bestämt mig för att sluta blogga helt enkelt. Och ni ska inte tro att detta har varit ett enkelt beslut, utan jag har velat fram och tillbaka hur länge som helst och nu har jag bestämt mig. Men jag känner ändå att ni ska få veta vad som gör att jag slutar blogga.
 
Till att börja med ska jag berätta vad som hänt i mitt liv. Min pappa dog i maj, ganska oväntat och efter det har mitt liv varit upp och ner, för att inte gå in allt för privat så kan jag bara säga att varje dag har jag kämpat för att leva utan min pappa, då han var en av mina bästa vänner. Det har också gjort att jag inte alls har lika mycket energi som jag brukade ha och det gör också att bloggen känns som ett tvång.
 
Detta har också lett till att jag inte orkat läsa lika mycket, och absolut inte skriva recensioner. Vilket resulterar i att bloggen har fått stå tom.
 
Ja, så jag slutar helt enkelt, jag tycker inte att det är kul och mitt liv har förändrats..
 
Men jag kommer fortfarande följa er kära bokbloggare och jag kommer fortfarande kommentera och twittra och så, elr twittra vet jag inte nu förresten, det är nån jävla idiot som snott min mobil idag, så har ingen aning när jag har möjlighet att få en Iphone igen..
 
Aja, goodbye på er!

Dags för enkät!

Det finns en #TAG som heter This or that som jag har sett lite överallt. Om jag har fattat det rätt så kommer den från enligto som sedan hittat den någon annanstans. Klicka här för att kolla ursprungliga källan. :)
 
 
FREE FALLIN Lets High five the Wall Vas Happenin Gurls ;) Tumblr Untitled † Wonderland british accent (urrezko: smallspacesblog: source i love this) When I have a house, it will look like this / library

1. Ljudbok eller bok i handen? Jag fullkomligt älskar ljudböcker såväl som bok i handen. Tyvärr så tar det ganska lång tid för mig att få över ljudböcker till min mobil - som är det enda sättet jag kan ta med mig ljudboken överallt - och eftersom jag inte vill lägga ut onödiga pengar på ljudböcker så blir det väldigt ofta bok i handen istället. När jag väl lyssnar på en ljudbok så skulle jag nog faktiskt svara ljudbok men eftersom det händer så sällan så svarar jag bok i handen. :)

2. Pocket eller inbunden? Oj, skulle säga båda. Pocket när man reser och inbunden när man är hemma. Inbundet är dock oftast väldigt mycket finare än pocket så mitt svar blir inbundet, trots att jag tycker mycket om pocket också.

3. Påhittat eller verklighetsbaserat?  Jag är ju en sån tjej som älskar att kunna känna igen mig i karaktärerna, därför tycker jag väldigt mycket om verklighetsbaserade böcker. Idag finns det dock inte alltför många verklighetsbaserade böcker utan det mesta är påhittat. Jag tycker om både men verklighetsbaserat blir mitt slutgiltiga svar.

4. Harry Potter eller Twilight? Nu är det ju det där igen.. jag har ju då inte läst mer än till fjärde HP. Jag har dåligt samvete över det och jag ska försöka ta tag i det nu på jullovet. Jag har dock sett alla filmer i denna serie. Twilight däremot har jag läst alla böcker och sett alla filmer. Så för tillfället säger jag ändå Twilight även om jag tror att jag ändrar mig efter alla HP-böcker.

5. Fantasyvärld eller vår värld? Vår värld, även om jag inte hatar fantasy så är det ingen genre jag stormtrivs med.

6. Kindle, iPad eller annat? Jag föredrar IPad, dels för att jag är en nörd av Apple men också för att det är det enda jag är bekant med.

7. Låna eller köpa böcker? Jag skulle ju egentligen vilja äga alla böcker jag läser. Nu är det ju dock så att min plånbok inte alls räcker till det så jag lånar en hel del. Så, om jag hade haft större möjlighet hade jag sagt köpa böcker men jag måste ändå säga låna.

8. Bokhandlar eller online? Förut hade jag sagt bokhandlar för jag fulkomligt älskar bokhandlar. Tyvärr är det så att deras pris är väldigt dyrt och utbudet är inte alltför stort, därför svarar jag online.

9. Ensamstående bok eller trilogi? Om det är en bra första bok vill jag gärna ha bra fortsättning, samtidigt som t.ex. Johanna Lindbäcks böcker eller Katarina von Bredows böcker passar alldeles utmärkt som ensamstående böcker. Nej, jag vet inte, det bror ju på.

10. Tjock bok eller kort bok? Lagom bok.

11. Romans eller action? Romans, älskar mysiga kärleksböcker!

12. Mysa under en filt eller steka i solen? Då jag oftast blir bländad av solen genom boken när jag ligger och solar så säger jag mysa under en filt.

13. Varm choklad eller latte? Varm choklad, helst med minimarschmallows i. :)

14. Läsa recensioner eller bilda egen uppfattning? Om det är en bok jag vill läsa och tänker läsa så absolut bilda egen uppfattning. Om det är en bok jag inte alls är intresserad av så läser jag gärna recensioner för att få reda på om det är något för mig.

 

Hoppas ni orkade igenom alla svar! Insåg att jag inte var jätteduktig på det här att välja antingen eller.. ;P

Hoppas ni har det bra där ute i kalla Sverige! :)


Nya lån

 
  • Mellan sexton och tjugosex - Lukas Moodyson
  • Räcker det om jag älskar dig? - Katarina von Bredow
  • Älskar - hatar - Jenny Downham
  • Ibland bara måste man - David Levithan
  • Frost - Meggie Stiefvater

RSS 2.0