Innehåll!!!!
Innehåll!!!!
Innehåll!!!!

semester, paj elektronik och bucket list.

 Hej på er! Åh vad jag har saknat att blogga under sommaren! Min inloggning på datorn slutade fungera efter senaste inlägget så jag har inte kommit in på min dator alls, och min mobil + dator har varit helt knasiga med min bildström så mina bilder har inte hamnat där jag velat. Nog om det, nu är allt äntligen fixat och lagat och så, så jag håller tummarna för att jag ska kunna blogga så mycket som jag har velat under dessa veckor som varit. Detta inlägg blir en update med min Bucket list! :)
 
 
Jag och min familj har varit på semester och då passade vi på att tälta några nätter. (Det skulle ha varit alla nätter men tillslut gav vi upp för vädret och bodde i stugor haha..)
 
 
 Detta är i Överhörnäs, utanför Örnsköldsvik. :)
 
 
 
Jag har badat flera gånger men har inte så många bilder från det (eftersom jag sällan badar med mobilen:P) men jag hade en fin bild från Piteå, där jag badade i havet, det som syns bakom träden. :)
 
 
 
I min stad har vi en minigolf-äventyrsbana som är jätterolig. Mina kusiner kom hit en dag och då bestämde vi oss för att spela en runda. Jag kom sist men det spelar inte så stor roll. Inuti slottet är det "spökhus", det är mörkt och jag tycker att det är dom tre svåraste hålen. Mina skor var självlysande därinne, därav sista bilden. ^^
 
Då jag har skrivit lite snett så syns inte denna punkt så bra, det står: Skriva dikter till ljudet av regn.
 
 
Den här semestern har jag åkt väldigt mycket bil och en dag regnade det förfärligt mycket. Jag tycker att det är som mysigast att åka bil när det regnar, och då passade jag på att skriva dikter i det översta blocket. Jag tänker inte dela något idag men kanske en annan gång. Jag vill även tipsa om tidningen bakom, fyrahundrafemtio, en tidning om litteratur och böcker, jag köpte första numret eftersom Lisa Bjärbo var med och nu har jag beställt en prenumeration av den. :)
 
Och denna punkt leder till den nästa ganska fint: 
 
Jag åkte bil i många dagar, tillsammans med min familj och en fullpackad bil. Det såg ut såhär:
 
 
 
Jag har besökt många nya ställen denna semester, dels Umeå som jag aldrig har varit i men därifrån har jag inga bilder förutom den över som bara visar en skylt påväg till Umeå. Men jag tänker dela en bild från Överhörnäs Camping utanför Ö-vik där jag aldrig har varit förut. Detta var kanske 23.30 eller liknande och det var hur fint som helst. 
 
 
Det var allt för denna gång men jag hoppas att all elektronik håller så det kommer fler inlägg snart! :)

Bucket list 2014 vecka 1

Hej på er! Idag tänkte jag summera mina första avklarade punkter på min Bucket list! Jag vet att det inte är något kryss i själva rutan på bilden men mobilen krånglar gällande bilder så därför kan jag varken ta nya/ladda över några till datorn, så ni får helt enkelt bara låtsas som att dom är där. ^^Den här punkten var inte så svår för mig eftersom jag varje sommar blir en korsordsgalning och köper korsordstidningar hela tiden! Denna vecka slog jag till på ett paket med två tidningar plus två pennor, toppen! :)


Och själva krysset som jag löste var det första i tidningen, jag har någon slags mani att jag börjar från början och gör klart sida för sida tills allt är löst. Jag kan inte hoppa fram och tillbaka eller lämna något med en ruta tom haha..Detta har jag gjort gånger tre men jag tog bara kort en gång. Då jag inte har frågat om lov så får ni en bild på våra glassar och Lisas tröja.
Jag och min vän Agnes skulle ha picknick i parken men det regnade så vi trodde att vi skulle få sitta inomhus. När vi väl kom fram och träffades så hade det slutat regna så vi bestämde oss för att ha en minipicknick. Så det räknas faktiskt även fast vi inte hade med något hemifrån utan köpte på Ica haha.Så, det var allt för denna gång! :)RSS 2.0