ÖverenskommelserBok: Överenskommelser
Författare: Simona Ahrnstedt
Antal sidor: 390
Förlag: Damm förlag
Övrigt: Recenzionsexemplar

Handling:

Det är i december 1880 på Operan de möts för första gången. Hon Beatrice Löwenström som bor med sin farbrors familj och som lever ett hårt hållet konventionellt borgarliv. Han karismatiske Seth Hammerstaal, stadens mest omtalade ungkarl, en av Sveriges rikaste män som aldrig har levt sitt liv efter någon regelbok.
Efter den kvällen tycks de ständigt korsa varandras vägar i Stockholms societet. Seth fascineras av Beatrices intelligens, frispråkighet och hon liknar ingen annan kvinna han tidigare mött. Det dröjer inte länge förrän Beatrice och Seth inser att de är involverade i en mycket komplicerad men passionerad romans.
Men det finns planer och överenskommelser som personer i Beatrices närhet har avtalat planer som varken innefattar frihet, lycka eller Seth...

Det här är en bok som innehåller allt! Såna härliga, besvärliga, lyxiga, hemska stunder, ja, alla stunder finns med! Man är helt beroende av denna bok och sidantalet är precis lagom. När Beatrice blir illa behandlad så lider man verkligen med henne och man vill bara slå till den som behandlar henne illa. Detta är en bok som innehåller allt i en alldeles lagom portion!

Betyg: 10/10

Självklart vill jag också tacka Damm förlag också, tack så hjärligt för denna bok!


Kommentarer
Postat av: Julia

Aha, det är en 'gammal' bok .. gillar 1800tals skit ^^

2011-02-21 @ 16:22:29
URL: http://juliaogne.blogg.se/
Postat av: Sofie

Sicken tur att den boken ligger och väntar på mig då ;)

2011-02-21 @ 18:56:04
URL: http://filo-sofie.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0