Jomenvisstsuruatt...

Hoppa över denna del om du vill, se istället "I alla fall".

Nu är det såhär, jag hade tänkt att göra ett inlägg idag med dom böckerna som jag skulle få idag. Det var 2 st beställda från bokus. Jag beställde dom förra tisdan, men sen blev det freaking midsommar och då skickar man ingen post. I alla fall, det skulle ta 2-4 dagar att få böckerna och idag har det gått 4 dar (postdagar). Hur irriterande är det inte att inte få sina böcker som man längtar IHJÄL sig efter?

I alla fall så tänkte jag väl göra en sammanfattning över Juni senare idag men det blir imorrn istället, för jag tror att jag kommer läsa ut en till idag :) Så då vet ni det :) 

Lässtatus då: 
Som sagt, idag så tror jag att jag kommer läsa ut "Tomorrow when the war began".

Imorgon så ska jag verkligen försöka att läsa ut "Jonas bok". Inte det att den är dålig, för det är den inte, men jag känner mig på bättre humör än att läsa död, deppande, ah, o så vidare.

På lördag: Så ska jag först ut på äventyr och tävla och sen så blir det att börja på "Ful" och sen läsa vidare den serien :)

Japp, och sen då? Jo, jag hade ju då planerat att läsa dessa böcker på hela sommarlovet och jag inser att jag har planerat för lite för en gångs skull. Så det kanske blir att läsa "Mitt perfekta liv" då, eller möjligtvis dom böcker som jag har beställt nu. Sen blir det typ mina böcker i bokhyllan :)  (kom på nu att jag ska läsa TRE-serien också men dom är så korta så det trycker jag in nånstans :))


Måste bara visa några böcker som jag är hemskt sugen på :)
    


Kommentarer
Postat av: Frida

Ha, alla tre böckerna har jag nu! :D Cirkeln tipsar jag om! Den är grym! :D <3

2011-06-30 @ 20:43:17
URL: http://photosandbooks.blogg.se/
Postat av: jawna

Hej! Ber om ursäkt för att jag lämnar en sån här kommentar. Men hade du velat vara en riktig pärla och lämna en röst på min klänning på Nelly.com's designertävling? Det hade varit guld värt :)http://nelly.com/se/designyourdress/?obj=XwOmCWfkZmT6qSQJL2Mi2ocVMa7VYNJv8XV0s1jHb4AFJOMUGY46&third=yes#Gallery

2011-06-30 @ 20:55:06
URL: http://jawnas.blogg.se/
Postat av: cecilia

Hej hur har din dag varit? ;D

2011-06-30 @ 21:02:20
URL: http://fleurdreams.blogg.se/
Postat av: Vilma

Hej! Gillar du att fota? I så fall får du vara med i min fototävling; http://vilmassfoton.blogg.se/2011/june/foto-tavling.html#comment

Kram :)

2011-06-30 @ 21:14:45
URL: http://vilmassfoton.blogg.se/
Postat av: Nöjesportalen

Checka in bloggen med nya storfilmer varje dag!

Det är helt gratis och allt du behöver göra är att trycka på play!

2011-06-30 @ 21:26:39
URL: http://nojesportalen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0