MirakelBok: Mirakel
Författare: Renate Nedregård
Antal sidor: 191
Serie: -
Förlag: Gilla Böcker

Rakel är 17 år och sjunger i kyrkans ungdomskör när det ofattbara sker – hon blir headhuntad till Idol. Några år senare toppar hon hitlistorna och lever sitt liv som världsstjärnan “Miracle”, ett liv andra bara drömmer om. Men en dag får hon ett mail från det förflutna ...

Åh, sån bra bok! Det här är en bok med snabba kapitel, snabbt språk och bra handling. Helt enkelt en lysande bok.

Rakel är en blyg tjej som sjunger i kören och bara några månader efter att hon har blivit stor genom Idol så har hon ett skivkontrakt, fans och snart har hon ett liv fullt av konserter, fester och rykten. Från att vara den där lite blyga tjejen så har hon nu blivit den som tar för sig och lever sitt liv fullt ut. Men när hon får ett mejl från sin gamla körledare så är hon kanske inte så stor längre.

Boken tar fart från första sidan. Man läser med stor spänning och man vill absolut inte lägga ifrån sig denna bok. Jag läste ut den på en dag, och det är mycket för mig. Så bra är den. Det snabba språket gör att man klänger sig fast ännu mer och bara vill till nästa sida.

Ungefär varannat kapitel är från hennes tid innan Idol och varannat är från hennes tid efter. Att det är så stormgillar jag! Man får en helt annan syn på hennes liv och ja, gud vad bra den här boken är! :)

Sammafattning: Om du vill ha en bra bok med mycket fart i så välj denna, för den har en suverän handling också! :)

Betyg: 8/10

Tack så väldans mycket Gilla Böcker för recensionsexemplaret! Guld värt! :)


Kommentarer
Postat av: Ylva

Jag gillade också den!

2011-11-28 @ 12:07:58
URL: http://ylvarosen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0