Och så blir det ju ett sånt där nytt år igen.

 

 

Ja. Hej på er. Även fast jag inte förstår hur det har kunnat gått så fort så är det faktiskt ett nytt år snart igen. 2014. Smaka lite på det. Känn efter med tungan. Jo, jag tycker också att det är väldigt ovant. Men vare sig man vill eller inte så kommer ju detta år. Redan på onsdag är det januari igen. Usch vad tiden har gått.. Men jag tänkte ändå försöka sammanfatta mitt år lite. Och detta blir både privat och bokigt. Ni får läsa så mycket ni vill men jag delar med mig av min historia. 

Ja, som ni vet dog min pappa förra året (2012), det var en stor sorg för mig då han var min bästa vän och så. Därav läste jag inte mycket år 2012 men trodde att det skulle bli bättre 2013. Första januari detta år var jag väldigt övertygad om att jag i alla fall skulle ta mig igenom 50 böcker. Och att läsa ut alla olästa böcker i min bokhylla. Jag var helt övertygad. 
 
Nu var det dock så att mitt liv kom att innehålla mycket bearbetning privat och många upplevelser som skakade om mig som privatperson och detta var något jag inte visste skulle ske. Detta år har jag utvecklats något enormt som människa, jag har tagit väldigt stora steg i mitt liv och blivit en starkare och klokare tjej. Jag är stolt över mina framsteg och detta år har varit väldigt bra eftersom jag har lärt mig något så otroligt mycket. 
 
När det kommer till dom böcker jag läst så är antalet jag vet om (alltså dom jag på något sett bloggat om/skrivit upp någonstans) 24 stycken. Det är dock möjligt att jag läst några till som jag inte minns men i så fall får dom böckerna vara utanför då. 24 stycken är kanske ingen jättesumma och kanske inget jag egentligen är jättenöjd med. Men nu när jag ser tillbaka på mitt 2013 så är jag himla nöjd ändå. Jag har inte haft mer tid eller ork till att läsa mer än jag gjort så därför har det blivit så. Jag har nästan bara läst böcker som jag minns som bra och jag har låtit det ta den tid jag behöver. Det har varit skönt. Jag har inte minskat högen av olästa böcker i hyllan och vet ni vad? Jag bryr mig inte alls, för jag har läst så många andra bra böcker.
 
Årets bästa böcker är: Divergent, Vi måste sluta ses på det här sättet, Ibland bara måste man, Lite ihop och Sommar för evigt. 
 
Jag är nöjd med detta år. Jag är nöjd över hur jag har utvecklats och jag är nöjd att jag ändå har läst, för jag har inte tappat det suget i alla fall. Det är också väldigt skönt. 
 
2014 då? Ja, 2014 ska bli det kravlösa året. Jag tänker ta min tid och jag tänker gå tillbaka till känslan att jag vill blogga och gör det när jag vill. Jag älskar denna värld och jag tycker himla mycket om er bokbloggare!! Jag ser väldigt mycket fram emot 2014 och hoppas att det blir ett superbra bokår! 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0