The Book Sacrifice Tag

Jag blev taggad av fina Lucy att göra denna taggen. Så nu kör vi!  :)
 
 
1. En överskattad bok.  Vi börjar med Zombie apokalyps! Låt oss säga att du är i en bokhandel, kollar runt bland bokhyllarna, när BAM! Zombie attack. Ett meddelande i högtalarna berättar att militären har upptäckt att zombiernas enda svaghet är överskattade böcker.
Vilken bok kastade, med vetskap om att det är en väldigt hypad bok (för att vara säker på att det ska fungera), skulle du kasta på dem? 
 


Denna boken. Den är helt okej men absolut inte så bra som alla andra säger.
 

 
2. En uppföljare. Låt oss säga att du precis lämnat frisören med en fantastisk ny frisyr och BOOM: kraftigt skyfall, du har aldrig sett sånt regn i hela ditt liv. Vilken uppföljare är du villig att offra som paraply för att skydda dig själv? 
 
 
Absolut denna, även fast trean i serien är bättre så var detta en STOR besvikelse, usch, jag skulle inte tveka en stund på att använda den. 
 
 


3. En klassiker. Låt oss nu säga att du sitter på en föreläsning och din lärare pratar oavbrutet om hur en klassiker förändrade världen, hur den revolutionerade litteraturen och du blir så trött på det att du kastar klassikern rakt i ansiktet på hen för att vet du vad? Den här klassiker är bara idiotisk och är värd all kvarsittning bara för att visa alla hur du känner. Vilken klassiker kastade du? 
 
Jorden runt på 80 dagar, den är så himla jobbig med alla sina beskrivningar och allting. Trots att den är kort så är den otroligt jobbig. 


4. Sämsta boken i ditt liv! Du hänger i biblioteket när BAM! global uppvärmning råder plötsligt och världen utanför har plötsligt blivit frusen ödemark. Du är fångad och din enda chans att överleva är att elda böcker. Vilken bok springer du först till, som du skulle bränna upp utan att känna någon ånger? 
 
Ett nytt liv på köpet av Emma Granholm. Det här var en sån stor besvikelse för mig och jag tycker verkligen inte om denna även fast jag tycker väldigt mycket om Emma Granholm. 
 

 
Oj, vad det lät negativt nu, det var ju inte meningen. Tack Lucy för taggen! 

Kommentarer
Postat av: Lucy Chen

Kul att du gjorde den! Ja, ugh, började på Jorden runt på 80 dagar men kom inte längre än ett trettiotal sidor, så tråkig!

2013-05-15 @ 18:02:18
URL: http://bokrygg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0