Innehåll!!!!
Innehåll!!!!
Innehåll!!!!

Avslut.

Hej på er.
 
Från och med nu kommer inte den här bloggen att uppdateras längre. Jag har känt efter och bestämt mig för att lägga ner mitt bokbloggande. Jag har insett att, även fast jag har svårt att medge det, böckerna inte har lika stor betydelse i mitt liv längre. Dels läser jag inte lika mycket längre men jag är inte heller lika intresserad.
Förut kunde jag sitta i timtal och kolla i förlagens nya kataloger för att se om det fanns något spännande till våren/sommaren/hösten och jag visste alltid någonting om alla böcker i hyllan på bokhandeln. Jag hade minst tio reservationer hela tiden på bibblan och bara längtade till att få läsa nästa bok. 
 
Tyvärr är det inte så längre. Bloggen har hängt över mig och jag har verkligen velat att jag ska vilja blogga men det har inte blivit så. Jag har många utlästa böcker som "borde" recenseras och jag har många inlägg som "borde" läggas upp. Men jag tänker i driva denna blogg för att det "borde" drivas, om jag ska ha en blogg ska det vara för att det är kul. 
 
Mitt liv har förändrats och jag har utvecklats. Så är livet och därför har jag nu kommit till insikten att jag ska sluta blogga. Jag tar inte bort bloggen (för ibland kanske jag blir lite sentimental) men jag kommer inte skriva något mer. 
 
Tack, tack, TACK! alla ni underbara bokbloggare som finns därute, Gud vad jag har gillat vårt lilla gäng med bokbloggare även om jag inte har träffat er i verkligheten. TACK för alla kommentarer ni skrivit till mig under åren och TACK för att ni är ni!
 
Även fast jag inte tror att förlagen kommer läsa detta vill jag ändå också rikta ett tack till alla förlag som har skickat böcker till mig, det har betytt jättemycket, verkligen. Tack. 
 
Och nu känner jag att innan jag börjar gråta så ska jag avsluta detta inlägg. Tack för denna tiden bloggen, det var fint.
 
Kram till er alla fina bokbloggare därute.<3

-

Av personliga skäl så orkar jag inte med bloggen just nu, så jag kommer vara frånvarande. Jag återkommer om jag känner för det. Hoppas att ni mår bra fina ni! 

Nytt

Häromdagen var jag en sväng på stan och fick med mig en del hem som jag tänkte att jag skulle visa! :)
 
Tidningen Skriva nr 4 juli/augusti 2014 - 65:-
Tidningen Books&Dreams nr 2 2014 - 70:-
Den ultimata löparguiden - lånad från bibblan.
Piece of cake med Leila Lindholm - också lånad.
Löpning - en världshistoria - även den lånad.
Mönstrad anteckningsbok - Åhléns 39:-
 
Jag är jättenöjd med skrivboken och är himla sugen på att läsa mer om löpning eftersom det har blivit en stor del i mitt liv. :)

The bucket list vecka 3

Hej! 
 
Mitt bloggande blir inte så som jag vill ha det av olika anledningar men jag tänkte att vi fokuserar på själva inlägget så ska jag försöka lösa det :)
 
 
 
Dom här två punkterna hänger ihop, och jag har inte tekniskt sett köpt en cykeldator men jag hittade en jättebra app som håller koll på mig istället så jag laddade ner den. Första dagen med den så cyklade jag till och från jobbet och även fram och tillbaka till några som jag är kattvakt hos. Det blev förvånadsvärt långt! Jag visste inte att jag cyklade såhär långt varje dag haha. :P
 
Så varje dag cyklar jag alltså tydligen upp emot 2 mil, härligt! :)
 
 
Jag var på en väldigt bra film häromkvällen! Sånger från Manhattan eller orginal Begin Again. 
 
Filmen handlar om Gretta (Keira Knightley) och hennes pojkvän David (Adam Levine från Maroon 5) och båda jobbar som låtskrivare. Det börjar när David har blivit känd och får flytta till New York och spela in i en riktig studio. Gretta följer med dit och sedan får man vara med på hennes äventyr. 
 
Jag tyckte om filmen jättejättemycket. Dels skådespelarna (Jag ÄLSKAR Mark Ruffalo) men sedan också att det var så himla mycket musik i den, och väldigt mycket bra musik också. Jag tycker absolut att ni ska se den om ni får tillfälle, jag rekommenderar den starkt! :)
 
 
 
 
Jag sov hos min kompis en natt och vi bestämde oss för att sova ute på deras veranda. Det slutade med att min kompis gick in och la sig och jag låg kvar där ute helt klarvaken. Men det var ändå så himla fint då hon bor på landet och jag fick se soluppgången. :)
 
 
 
Denna sista punkt (för idag) var inte så svår att uppfylla. Jag köpte lite godis och sedan la jag mig under täcket och kollade klart på första säsongen av Orange is the new black. Supermysigt! :)
 
Hur har eran sommar varit? Hoppas att ni har det bra därute i Sverige! :)

RSS 2.0